Ерозія шийки матки лікування Сургітрон. Лікування ерозії апаратом Сургитрон

Поліклініка -1 вул. Воронцовська, д. 19а, стр. 1 Поліклініка -2 б-р Генерала Карбишева. 13, к.1 Поліклініка-3 Борисовський проїзд, д. 19а Поліклініка -4 вул. Мединська, буд.9 Поліклініка -5 вул. Дубінінській, д. 57, стр. 8 Поліклініка -6 Севастопольський пр-т, д. 10, к. 2 Поліклініка -7 вул. Добролюбова, д. 14 А Поліклініка -8 Орлово-Давидовський пров. Д.8 Поліклініка -9 Мічурінський проспект, 34 Поліклініка -10 вул. Флотська, 5А Ерозія шийки матки

Ерозія шийки матки – це дефект слизової оболонки вагінальної частини шийки матки. Причиною цього порушення найчастіше виявляється інфекція, що передається статевим шляхом (уреаплазма, мікоплазма, хламідії тощо), процесу сприяють мікротравми, порушення обміну речовин в організмі.

Ерозія шийки матки часто супроводжується виділеннями, кровотечею, але може протікати безсимптомно.

Через кілька тижнів після початку запалення відбувається патологічна зміна тканин, що призводить до поширення ерозії і додаткового порушення слизової оболонки шийки матки.

Лікарі-гінекологи Мережі поліклінік «Сімейний лікар» рекомендують проходити профілактичні огляди не рідше двох разів на рік, однак, якщо вогнище запалення не вдалося виявити вчасно, необхідно виявити причину виникнення дефекту і розробити план ефективного лікування.

Фахівці нашої мережі поліклінік володіють багатим досвідом діагностики і лікування ерозії шийки матки, а спеціальна підготовка і сучасне обладнання дозволяють при необхідності проводити кріодеструкцію, лазерну вапоризації, радіохвильове лікування патології шийки матки.

Лікування ерозії апаратом Сургитрон

В основі одного з найсучасніших і ефективних методів лікування ерозії шийки матки, що застосовуються лікарями-гінекологами мережі поліклінік «Сімейний лікар», лежить використання радіохвильового апарату «Сургитрон». Це атравматичний метод розсічення м’яких тканин за допомогою високочастотних хвиль, тобто без механічного зусилля. Використання «Сургитрон» дозволяє проводити маніпуляції з високою точністю і мінімальної травматизацією, дозволяє контролювати глибину рани, що виключає ризик пошкодження здорових тканин і сприяє швидкому загоєнню без освіти грубих рубців. Значною перевагою «Сургитрон» при лікуванні ерозії є також стерилізуючий ефект радіохвильової хірургії.

Таким чином, застосування «Сургитрон» значно полегшує, покращує і прискорює хірургічні процедури. Після радіохвильових та хірургічних маніпуляцій при лікуванні шийки матки не буває таких неприємних післяопераційних наслідків, як біль, набряк, запалення, які часто з’являються після застосування традиційних засобів, що обумовлює швидке загоєння. Тривалість загоєння після «Сургитрон» в 2-2,5 рази менше, ніж у пацієнтів після електрокоагуляції.

Поставити своє питання або записатися до лікаря-гінеколога ви можете, зателефонувавши за телефоном (495) 780-07-71.

Айрапетов Давид Юрійович Гінеколог

Добрий день! Під час статевого акту кровит іноді. Була ерозія 5 років тому, припекли. Є кіста. Що це може бути? Дякуємо.

Доброго дня! Вам потрібно обов’язково звернутися до лікаря. "Контактні" кров’янисті виділення можуть виникати при хронічному запальному процесі, дисгормональних станах, поліпи, онколігіческіх станах і т.д.

Які контрацептиви підходять мені? Мені 32 роки, 2 дітей, заміжня, є ерозія шийки матки і поболює лівий яєчник.

Доброго дня! Вам необхідно провести обстеження, лікування ерозії шийки матки, а потім вирішувати питання контрацепції.

Доброго дня! У мене ерозія шийки матки і кольпіт. Здала нализ на ІПСШ-вони "негативні." Лікар виписала мені і чоловікові Трихопол, Діазолін,Нізорал, Рифампіцин, свічки Нео-ПЕНОТРАН -7, свічки з метилурацилом. Причому Рифампіцин в 1-й день потрібно прийняти 6 капсул одноразово (страшнувато, тому добова доза 450 мг). Підкажіть будь ласка, чи потрібно нам це приймати, адже інфекцій не виявлено?

Доброго дня! Лікування кольпіту може бути місцевим, і не обов’язково використовувати системні антибактеріальні препарати.

Доброго дня! Ми з чоловіком одружені 3,5 року. Всі спроби зачати дитини приводили до негативного результату. Після огляду лікаря-гінеколога був поставлений діагноз "ерозія шийки матки". Чи може це стати причиною невдалих спроб? І як можна її лікувати? Заздалегідь дякую.

Малоймовірно, що ерозія є причиною безплідного шлюбу. Основними причинами ерозії матки є запальні процеси, дисгормональні порушення, травматизація матки при маніпуляціях (аборти і т. д.)

Здраствуйте! 21 листопада закінчилися місячні, 22 був незахищений статевий акт, випила постинор: (Сьогодні вже 15 січня, а місячних немає. Перед Новим роком була у гінеколога і робила УЗД – вагітності немає, але діагноз ерозія шийки матки і підвищені лейкоцити. Статевий життям живу з жовтня. Підкажіть, будь ласка, наскільки це все серйозно? І чому немає місячних? Гінеколог сказала, що вони повинні вже бути! Вона мені приписала Гексикон. І ще, це може все в майбутньому вплинути на народження дитини? Заздалегідь спасибі велике за відповідь.

Доброго дня! Зробіть В-ХГЧ крові. Постинор може викликати порушення циклу. В даному випадку рекомендую обстеження на ІПСШ.

Доброго дня! Cлишала, що в медицині з’явилася щеплення від раку шийки матки, яку роблять в основному дівчатам-підліткам, які ще не ведуть статеве життя. Мені 21 рік, одружена, півроку тому виявили ерозію шийки матки, прописали (у Вашій клініці) класичне консервативне лікування (Тержинан, тампони з маслом обліпихи, Малаві, Генферон, Лікопід). Зараз продовжую лікування. Через місяць-другий збираюся записатися на прийом. Питання: Чи роблять у Вашій клініці вакцинацію від раку шийки матки і сприяє вона в цілому лікуванню ерозії шийки? Як часто потрібно обстежитися жінці, в якої виявили ерозію шийки матки? Заздалегідь дякую.

Доброго дня! Вакцинація від раку шийки матки в нашій поліклініці проводиться. До лікуванню ерозії шийки матки вона не приводить. Залежно від віку, наявності інфекційного агента, порушення гормонального статусу тактика щодо ерозії шийки матки змінюється.

Доброго дня! Мені 27 років, діагноз ерозія шийки матки ставили з 23 років, але говорили ні чого не робити сама минеться. Родили, абортів не було. Планую вагітність. У середині січня зайнялася лікуванням. За результатами колькоскопіі мені поставили діагноз дисплазія, після біопсії – ендоцервіоз. Здала аналізи на інфекції і вірус – ні чого не виявлено. Я пройшла радіохвильове лікування, були дані рекомендації через три тижні свічки генферон 1 млн., 10 днів. По можливості я намагаюся уникати медикаментозного лікування. У моєму випадку обов’язкове застосування цих свічок? Чи є у них побічні ефекти? Через якийсь час після лікування можна вагітніти? Дякуємо.

Доброго дня! Дані свічки містять інтерферон, який виробляється організмом в природних умовах для захисту від вірусів і мікроорганізмів. Використання даних свічок дозволить прискорити загоєння шийки матки. Вагітніти можливо через 3-6 місяців.

Чи можливо лікування ерозії шийки матки радіохвильовим методом у вашій клініці при наявності всіх аналізів, але зроблених не у вашій клініці?

Доброго дня! Можливе лікування ерозії шийки матки при наявності всіх необхідних аналізів.

Доброго дня. Лікуюся у вас в поліклініці, виявили ерозію шийки матки, збираюся її припекти. Скажіть, чи можна мені кататися на велосипеді після припікання і через скільки часу? І чи є якісь хвороби, при яких кататися незьзя? Заздалегідь дякую

Доброго дня! Після лазерної вапоризації, радіохірургічного лікування шийкиматки фізичні навантаження заборонені протягом 1 місяця.

Доброго дня, підкажіть, скільки коштуватиме лікування ерозії шийки матки? Які наслідки можуть бути при запускання хвороби?

Доброго дня! Ерозія шийки матки є "фоновим" захворюванням. Те, що лікар бачить очима, не завжди є ерозією. Необхідне проведення ряду досліджень: кольпоскопії, онкоцитологію, біопсії, виключення інфекційного фактора. Після чого проводиться лікування. У ЗАТ МВП "Сімейний доктор" використовується хірургічна методика (можливе проведення кріодеструкції). Про вартість даних процедур Ви можете ознайомитися на сайті поліклініки в розділі "Послуги".

Добрий день! Мені 22 роки, не народжувала, абортів не було. Приблизно років 6 тому лікар виявив ерозію шийки матки. Одні лікарі кажуть, потрібно видаляти, інші, що не родили можна. Що ж мені робити і кого слухати?

Доброго дня! Лікування ерозії у Вашому віці проводиться в тому випадку, якщо є запальні процеси або зміни на шийки матки.

Добрий день! У мене виявили ерозію шийки матки. Лікувати ніяк не стали, кажучи, що її припікають після пологів. Здебільшого у мене постійно підвищені лейкоцити (при взятті аналізів). З чим це може бути пов’язано? У найближчому часі планую вагітність. Чи вплине якимось чином на перебіг вагітності те, що в мене підвищені лейкоцити?

Доброго дня! При наявності ерозії шийки матки підвищення кількості лейкоцитів говорить про запальний процес.

Доброго дня! Мене цікавить лазерна вапорізація шийки матки для лікування ерозії шийки матки. Скажіть, будь ласка, на якому апараті в клініці на ст. м. Таганська її виконують? З якими аналізами потрібно прибути в клініку (живу в Підмосков’ї, тому здавати аналізи буду у себе заздалегідь)?

Доброго дня! У 2 філії робиться лазерна вапорізація, в 1 філії ерозія ш. матки робиться радіохірургічний. Необхідно обстеження (Мазок на ст. Чистоти, ІПСШ, ОЦ, кров на РВ, ВІЛ, гепатити В і С).

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, у мене ерозія шийки матки, як каже лікар, невелика з копійку, але видно залозки і невелике ороговіння по краях. Є різні види лікування. Лікар мені порадив радіохвилями. Але я не народжувала ще й боюся, що після цього методу буде рубчик, що звузить шийку або шийка може при пологах погано розкриватися, втратить еластичність після радіохвильового методу. Може, краще для родили засіб Солковагін? Допоможіть, будь ласка! Мені вже треба визначатися з лікуванням, а я не можу вибрати, що краще! Заздалегідь дякую.

Доброго дня! Моя думка – радіохвильова коагуляція. С-м коагульованої шийки після даного методу практично не зустрічається.

У першу добу після лікування ерозії радіохвильовим методом з’явилися не дуже рясні кров’янисті виділення (менше звичайних для мене менструальних). Проте лікар, що робила операцію, попереджала, що в перші кілька днів виділення будуть водянисті, а кров’янисті почнуться на 7-8-й день. Мене цікавить: що відбувається в рамках норми, виділення пройдуть, або потрібно терміново бігти до лікарні?

Доброго дня! Якщо протягом дня Вам достатньо щоденної прокладки, то це норма.

Доброго дня! Чи можливо завагітніти при наявності ерозії матки?

Доброго дня! Можливо завагітніти. Але рекомендується попереднє обстеження, при наявності показань – лікування.

Добрий день! Підкажіть, будь ласка, мені призначили біопсію матки та видалення кондилом. Не народжувала, абортів не робила. Чула, що для проведення таких процедур є кілька методів. Підкажіть, яким методом мені краще зробити біопсію і видалити кондиломи? Як усе це позначиться на подальшій мого життя: статеве життя, вагітність і пологи? Чула, що після біопсії при пологах шийка матки не розкривають – як Ви це прокоментуєте? Дякуємо. З повагою і надією на відповідь, Катерина

Доброго дня! Наскільки я розумію, мова йде про ерозію шийки матки. Біопсія можепроводитися скальпелем, чи петлею радіоножа, що не деформує тканини при взятті. Видалення кондилом можливо: хімічно, рідким азотом, електрокоагуляцією, радіокоагуляціей. якщо все зроблено правильно, то в результаті обстеження та лікування утворюється тонка сполучна тканина, яка не впливає на родовий процес.

Моя скарга з приводу місячних. Місячний цикл регулярний, але тільки характер проходження змінений, чого не було раніше, вони стали мізерними – перші 2-3 дні \ ". Мазанина \", а після тільки сама менструація. Триває 2-3 дні. Зверталася до лікаря – провели УЗД матки – виявили ендометріоз, і також виявлена ??ерозія шийки матки. Призначили лікування Дюфастон, OLE-Q, тампони зі свічками і т.д. Які додаткові аналізи потрібно провести і наскільки впливає ендометріоз на місячні і чи можна вилікувати ендометріоз остаточно, тому що я чула що це гормональнозависимой захворювання. Заздалегідь Багодаря.

Доброго дня! Ендометріоз – гормонально-залежне захворювання. Симптомами цієї хвороби є мажучі кров’янисті виділення зі статевих шляхів, больовий синдром. Ерозія шийки матки в даний час не лікується мазеві тампонами (крім випадків травмування шийки матки). Лікування проводиться деструктивними методами (лазервапорізаціі, радіохірургічним способом).

Шановний Максим Євгенович! Звертаюся до Вас за роз’ясненням, оскільки на рецепшн дають суперечливу інформацію. Мене цікавлять методи, які застосовуються в клініці для припікання ерозії шийки матки (після пологів). За однією інформацією є тільки радіохвильової метод, за іншою – кріодеструкція і лазерокоагуляция. Я є пацієнтом поліклініки на Добролюбова, але з задоволенням прийду на прийом і в полікліннікі на Воронцовського. Мені зрозуміло, що вибір методу за лікарем, але хочеться що б доктор \ "вибирав \" не з одного, існуючого в даній поліклініці, методу. Дякую за отввет.

Здравствууйте! Кращий метод лікування – це той метод, яким найкраще володіє доктор! Лазервапорізаціі робиться на філії -2, кріодеструкція робиться на 1, 2, 5 філії.

Добрий день. У моєї дружини виявили ерозію шийки матки. Чи можна їй поставити спіраль? Ми думаємо, це почалося після пологів. Її довелося оперувати через запалення. А 2 роки тому вона пережила вимушений аборт. Яким чином потрібно лікувати ерозію? Спасибі за відповідь

Доброго дня! Спочатку необхідно вилікувати ерозію шийки матки (лазервапорізаціі, радіохірургія, кріодеструкція), потім після повної епітелізації при відсутності протипоказань до ВМС проводиться установка даного контрацептиву.

Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи можна зробити медикаментозний аборт на ранніх стадіях при наявності ерозії шийки матки? Яка ймовірність ускладнень (які ускладнення) та розвитку безпліддя в майбутньому? Заздалегідь дякую.

Доброго дня! Ерозія шийки матки на перебіг медикаментозного переривання вагітності не впливає. Ускладнення бувають різні. Ймовірність розвитку безпліддя – така ж, як і при медичному аборті.

Доброго дня, Максим Євгенович. У моєї дівчини знайшли вірус паппіломи людини тип 18, також у неї ерозія шийки матки. Лікар сказав – попий вітамінки все пройде, не пройде – живи з цим. 1) Які методи лікування ви порадите для даної ситуації? 2) Чи необхідно лікуватися мені? 3) Який ризик захворювання раком? Що необхідно зробити, щоб цього уникнути? 4) Чи може це вплинути на нашу здатність мати дітей? Заздалегідь дякую за відповідь, буду чекати його з нетерпінням.

Доброго дня! 1) 3 циклу противірусної терапії, 2) Вам потрібно лікуватися, 3) ризик існує. Для запобігання потрібно максимально знизити "вірусне навантаження", 4) на зачаття не впливає.

Здраствуйте! Мені 23 роки, не народжувала. Мені поставили діагноз – ерозія шийки матки, кольпіт. Призначили припікання азотом. Чи можна вилікуватися без припікання? Мій лікар сказала, що ефекту від використання Солковагін не буде, так як запалення обширно. Кілька місяців тримається температура 37гр.- Пов’язано це?

Доброго дня! Ефективність Солковагін мінімальна при великих процесах. Підвищення температури не пов’язане з ерозією шийки матки.

Доброго дня, доктор. У мене виявлений ВПЛ 33 тип. Пройшла 3 курсу лікування гропріносіном. Цитологічне дослідження: АК – не виявлено. Кулпоскопія: не виявлено. Мій доктор радить лікувати ерозію шийки матки методом діатермоексцізія, щоб направити ділянку шийки матки на дослідження через ВПЛ. Хотілося б дізнатися Вашу думку. Яке лікування ерозії шийки матки порадили б Ви в даному випадку? Чи справді це єдиний вихід при наявності ВПЛ, адже є й інші методи лікування (лазер, хімічні методи). Мене лякають можливі ускладнення після діатермоексцізія – рубцювання каналу шийки матки, внаслідок чого може розвинутися безпліддя і вагініт. Заздалегідь вдячна.

Доброго дня! Подивіться методику радіохірургії. Я думаю, це ваш випадок.

Доброго дня! Мені 20 років, рік тому у мене виявили ерозію шийки матки. Я не народжувала, абортів не було. Мені призначили операцію на певний день, але в мене місячні закінчаться за 14 днів до операції. Чи можна мені робити її в цьому випадку?

Добрий день, шановна Марина. Оптимальні дні для виконання лікування шийки матки – це 5-10 день менструального циклу.

Доброго дня! У мене фіброма матки, кіста на правому яєчнику, ерозія.Врач виписав дюфастон. На другий день після прийому почалися болі внизу живота справа. Чи треба продовжувати пити дюфастон? І чи є альтернатива цим таблеткам? Спасибі!

Добрий день, шановна Світлана. По-перше, за новою класифікацією такого захворювання, як фіброма, не існує, є захворювання міома (лейоміома) матки. Швидше за все вам виставлений саме такий діагноз. По-друге, принципово важливе значення має локалізація, розміри міоматозних вузлів. Про них ви нічого не пишете. По-третє, кіста правого яєчника, це теж дуже абстрактно. Кісти (кістоми) яєчників поділяються на величезну кількість різновидів. По-четверте, якщо у вас ерозія шийки матки, то її треба лікувати. Все, що я перерахував, це вкрай важливо, тому що прийом дюфастона, а це гормон, по-перше, не лікує жодне з цих станів, по-друге, є гормональним препаратом. У даній ситуації вам необхідно звернутися до кваліфікованого гінеколога для вирішення проблеми. Також, враховуючи болі в нижніх відділах живота, рекомендую виконати УЗД малого тазу.

Спеціальні пропозиції

Про можливі протипоказання необхідно проконсультуватися з лікарем

Знайшли:

  • ерозія шийкиматки

Також:

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.