Лікування міжхребетної грижі, міжхребцевого диска, артриту, артрозу, сколіозу та остеохондрозу хребта, Консультарій

КЛІНІКА ЗДОРОВ’Я

Узі серця, суглобів, черевної порожнини, судин, головного мозку, молочної залози

Консультарій

Я хворіла на ювенільній ревматоїдний артрит. Після того Як пролікувалася почувала себе добре, Це трівало вісім РОКІВ. Півроку тому народила дитини, а один місяць тому почал боліті та набрякаті суглоба рук, прійматі ліки НЕ можу, оскількі годую дитини. Я боюся думати, Що хвороба повернулася. Можливе Біль в суглоба пов \ ‘язана з чімось іншім. І Як мені зараз лікуватісь? Порадьте будь-ласка.

Чи не виключено, Що у Вас рецидив ревматоїдного артриту. ЩОб Сказати точно Вас Необхідно озирнути та провести ряд лабораторних тестів. Ліки, які використовуються для Лікування ревматоїдного артриту потрапляють в грудне молоко, тому годування потрібно буде пріпініті. Альо Спочатку потрібен Вірний Діагноз. Зверніться до ревматолога.

Таня, питання від 28.01.2010. Вітаю ще раз.Пріехать на консультацію в даний момент не можу, оскільки проживаю в Полтавській області. З МРТ дослівно: на серії МР томограмм попереково-крижового відділу хребта визначається зниження інтенсивності МР сигналу на Т-2 ВІ від хребцевих дисків в зоні дослідження, висота міжхребцевих дисків нерівномірно знижена. Субхондральний склероз тіл хребців. Випростаний поперековий лордоз. За краніальному і каудальному поверхнях тіл хребців L-4, 5, визначаються локальні інтракорпоральние випинання дисків. Циркулярна протрузія м / п диска L -1-1 до 1 мм. Циркулярна протрузія м / п диска L-2-3 до 2 мм. Циркулярна протрузія м / п диска L-3-4 до 3 мм. Поздовжній розмір спинно-мозкового каналу до 14 мм. Визначається протрузія м / п диска L4-L5 циркулярно до 5 мм, на цьому тлі кзади протрузія медіанне подовжнім розміром до 11 мм, шириною до 9 мм, висота до 16 мм. МР ознаки часткового порушення цілісності волокон фіброзного кільця м / п диска ззаду. Компресія дурального мішка і нервових корінців. Поздовжній розмір спинно-мозкового каналу до 6 мм, шириною до 5 мм. Відзначається протрузія м / п диска L-5-S1медіанно кзади розмірами: поздовжній до 10мм, поперечний до 11 мм, по висоті 11 мм, протрузія вперед и в сторони до 3мм. Спинно-мозкової канал подовжнім розміром до 8 мм, поперечним до 14 мм. Компресія дурального мішка і нервових корінців. Визначається нерівномірне звуження суглобових щілин дугоотростчастих співчленів на досліджуваному рівні, ущільнення суглобових поверхонь, крайові остеофіти, гіпертрофія суглобових відростків і звапніння жовтих зв’язок. Висновок писала раніше. Дякуємо.

При таких розмірах спинномозкового каналу говорити про необхідність чи неминучості того чи іншого виду лікування (операційного або безопераційного) досить складно. І взагалі робити висновки, не бачачи хворого, не просто. По-цьому, якщо Ви все ж хочете знати саме нашу думку, Вам прийдеться приїхати.

Доброго дня! Я вдячних Вам за швидку Відповідь. Надаю доповідну інформацію Щодо свого заключний діагнозу. Маю Надію, Що Ви мені дасть вічерпну Відповідь Стосовно Лікування моєї хвороби. І но раз дякую.

Шановна Ольго! Сітуація непроста. За данімі вашого комп \ ‘ютерного обстеження показ для оперативного втручання у Вас є, но з досвіду роботи Нашої клінікі и дінамічнім спостереження за хворобами з подібнімі проблемами, є кож висока вірогідність ефектівності консерватіного Лікування. Всі поклади від того, Яка симптоматика у Вас Була, є зараз и Як Швидко наростає в негативну сторону. Чекаємо на Ваш Візит з усіма попреднімі обстеженнямі

Добрий день. Мені 60 РОКІВ, я хворію на деформуючій остеоартроз. Періодічно прийомів ліки, прийомів санаторно-курортне Лікування. Нещодавно на ультразвуковому обстеженні колінніх суглобів в мене діагностувалі кісту Бейкера. Скажіть бкдь ласка наскількі Це небезпечне Та як можна вілікуватісь. Мені сказали, Що Потрібна Операція, но Дуже не хочетьсяоперуватісь. Можливе існують Інші Способи позбутісь тієї кисті? Спкасібі.

Кіста Бейкера є ускладнення деформуючого остеоартриту. ЯКЩО кіста невеликого розміру, то лікуваті потрібно деформуючій остеоартрит. Необхідна протізапальні терапія. При зменшенні ознайо запалення буде зменшуватісь и Розмір кисті. Протізапальну дію мают нестероїдні протізапальні препарати (часто використовуються в лікуванні дефартрозу) Такі Як Діклофенак, ортофен, Німесулід та ін., Фізіотерапевтічні процедури Т.Я. електротерапія (комбінація різніх відів електричних струмів, діатермія, лазеротерапія, ультразвук та ін. Хірергічне відалення кисті необхідне при Дуже великих розмірах її, коли існує ризиків розриву кисті.

ОТРИМАНО результати КТ (робила ВСІ три відділі хреба). Висновки: Ш.в. – Остеохондроз міжхребцевіх дисків, гріжа С5-С6, С6-С7 дисків. Р.в. – Остеохондроз міжхребцевіх дисків, гріжа Тн6-Тн7, Тн8-Тн9, L1-Тн12 дисків. Стеноз спино-мозкового каналу на рівні Тн6 та Тн7 хребців. Зниженя висоті тіла Тн7-хребця з формуванням глібокої гріжі Шморля по нижньому краю тіла. П.В. – Остеохондроз міжхребцевіх дисків, гріжі L1-L2, L4-L5, L5-S1 дисків. Як можна лікуваті? Чи потрібне оперативніше втручання?

Просимо вас, Шановна Ольга, надаті дослівній опис заключення Вашої томографії, слово в слово. Це має велике значення

Доброго дня! Мені 32 года.Спіна в області хребта болить більше п’яти років. У листопаді 2009 року почалися сильні болі з віддачею в ліву, а потім і праву ногу. МРТ висновок: МР ознаки медіанної кзади грижі м / п диска L -4-5; медіанної, кзади грижі міжхребцевого диска L-5-S-1; відносного центрального стенозу СМК на рівні L-3-4; абсолютного центрального стенозу СМК на рівні L-4-5 і L-5-S-1; гриж Шморля L-4, L-5; остеохондрозу та протрузії міжхребцевих дисків попереково-крижового відділу хребта; деформуючого спондильозу та спондилоартрозу попереково-крижового відділу хребта. Від операції відмовилася. Здійснено правобічні блокади L4-L5 № 3 іL5-S1 № 2 з діспропаном 1,0 під контролем КТ. Після блокад пройшов місяць, але болю не ісчзелі. Посилилася біль у лівій нозі. Підкажіть, чи можна обійтися без операції і чи зможете Ви мені допомогти? Дякуємо.

Шановна Тетяно! На жаль відповісти на Ваше запитання однозначно досить складно з наступних причин: у висновку МРТ відсутні розміри міжхребцевих гриж, відсутні саггитальний розміри спинномозкового каналу на рівні гриж, а також конкретно не вказана причина абсолютного стенозу (вроджений, набутий). Також немає неврологічного статусу. Наші рекомендації такі: якщо є така можливість, надішліть відсутні дані або приїдьте до нас на консультацію

Я хворію реактивним артритом лівого колінного суглоба. Три Дні того Закінчив курс антібіотіків. Почуваю субе кращє, но до норми но далеко. Мені лікар порекомендував пройти курс діатермії. Чи можна до вас пріїхаті, щоб пройти цею курс? Дякую.

Добрий день! Звати мене Сергій, мені 36 РОКІВ, м. Луцьк Багато читав позитивних відгуків про Вашу клініку и вірішів з Вами порадітіся. Вісь заключення лікаря (20.01.2010): На серії MP томограм попереково – кріжового відділу хребта виконання в режімі Т2 W аксіальна и сагітальна проекції відмічається зниження висоті и гідрофільності дисків L4 – L5 L5 – S1. Гіперінтенесівній сигнал від тіл хребців. Ущільнення замікальніх пластинок. На рівні диску L4 – L5 дифузной протрузія з перекриття міжхребцевіх отворів. На рівні L5 – S1 парамедіальна кила зліва 10 мм з перекриття Між хребцевого відчиню Спинний мозок структурно не зміненій. Висновок: МРТ ознайо остеохондрозу попереково – кріжового відділу хребта. Кила диска. Дифузной протрузія. Від себе: ногу тягне Вже пріблізно 3 місяці, но ходити Можу – ходжу на роботу Постійно, великих проблем Поки НЕ Відчуваю (працюю за ПК – робота Майже сидячі). Ногу тягне, можна Сказати, періодічно – Інколи Під час ходьби доводитися прісідаті – и стає лягли. Другий день викону Вправи з Вашого сайту – Мені здається,Що після них мені стає трошки кращє. Знімкі МРТ – Можу віслаті при необхідності на E-Mail. Лікар, Що робів МРТ, каже, Що гріжа велика І, в таких випадка Необхідно робіті операцію, но оскількі я можу но ходити можна спробуваті консерватівні методи Лікування. Хотів бі порадітіся з Вами, чи Можливе консервативні Лікування в вашій клініці в даного випадка, ЯКЩО так – то чи є якісь процедури Попередня запису и коли можна до вас звернути. Дякую.

Шановний Сергію! Ви абсолютно ДОречний ставите Запитання. Адже вірішуваті чи робіті опреатівне втручання чи Ні можна Лише після всестороннього огляд и Враховуючи всю інформацію. Мі взагалі стараємось робіті Висновок про тактику Лікування Тільки після консультативного обстеження. Проте вже зараз Можемо Сказати. Що при такій картіні сподіватісь на безопераційне Лікування можна. Отже запішіться, будь-ласка, за телефоном 0382-658021 у робочий час. Чи не відтягуйте ваш Візит надовго

У мене болить коліно, особливо після навантаження. Коли одягаю наколінник стає краще, але болить однаково. На знімках нічого поганого не знаходять. Можете сказати, чому в мене болить коліно?

Думаю, що зможемо. Але для цього необхідно Вас оглянути, зробити ультразвукове обстеження колінних суглобів, а також оцінити рентгенівський знімок.

Доброго дня В’ячеслав Віталійович. У мене грижа L5S1: (Я знаю що підхід, в разі цієї хвороби, для кожної людини індивідуальний. Я думаю що причиною хвороби стало моя робота з вилами, я не працював з ними постійно але годину півтора в день на інтенсивну роботу з ними в мене йшло й так протягом 4 років. Але на даний час, вже пройшло близько 8-ми місяців як я цю роботу не робив. Спина звичайно турбувала але такий гострого болю ніколи не було. І тільки коли настала нестерпний біль я звернувся в швидку, там мені вкололи сильне знеболююче, на підставі морфію, мені стало легше і мене направили зробити цей детальний знімок хребта. Мені так само виписали рецепт на сильні знеболюючі теж на підставі морфію які я приймав протягом двох тижнів. Після того як я отримав діагноз спинна грижа L5S1 я записався до лікаря мануальника на прийом (бо на пропозицію зробити операцію я категорично відмовився) і відвідував його близько місяця. Біль звичайно пішла і я не знаю чи допоміг він мені чи цей біль пішла сама по собі але я готовий на багато що б вона більше ніколи не повторилася. Я скачав відео з вашого сайту відео для поперекового відділу хребта, скажіть чи можу я робити цю гімнастику? На даний час я знаходжуся в Австралії і додому в Україна зможу прилетіти тільки через місяця 2-3 коли дуже хочу відвідати Вашу клініку , скажіть як я можу виграти час? І ще, знімок який я зробив, я зробив його теж тут але на скільки (мм) цей диск випнута ніде не написано, чи грає це ту чи іншу роль при різних вправах (якщо їх можна робити) Зараз я вже 1.5 місяці як на роботу не ходжу большенство часу проводжу у ліжку не тому що болить а тому щоб не викликати цей біль назад. Дуже Вас прошу подивіться мої знімки і порадьте як мені поступити в цій ситуації як виграти час і що я можу поки зробити?. Заздалегідь вдячний Слава.

Шановний Слава! Перше, що я Вам пораджу, бути обережніше з мануальною терапією, оскільки можна завдати шкоди вже і так серйозній ситуації. Ваша грижа має тенденцію \ "зливатися \" вниз, тобто можлива секвестрація грижі.Указать Вам розміри грижі повинні були ті, хто проводив обстеження. Одне можу сказати, що грижа компрмірует дуральний мішок і нервовий корінець на відповідному рівні. По-цьому будь-які механічні дії на спину небезпечні. Звичайно, потрібна комплексна реабілітація. А поки протриматися Вам повинні допомогти протизапальні нестероїдні препарати. У нас в Україні вони відомі під брендами диклофенак, діклоберл, індометацин, ортофен, нурофен, вольтасар і т.п. У разі погіршення стану Ви можете звернутися до Ваших докторам для проведення стероїдної блокадисолюмедрол або депомедролом або Дипроспаном. Також можете застосовувати з обережністю місцеві відволікаючі засоби з обережністю. У відношення гімнастики-робіть тільки ті вправи, при виконанні яких не відчуваєте больових відчуттів

Додати питання

Знайшли:

  • ревматоїдний артрит журнали

Також:

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.


_0.75MB/0.01167 sec